Carpaccio hert
Carpaccio Hert | Mimolette | Truffelmayo
Bietjes | Macadamia
Of
Gerookte Forel
Komkommer | Yoghurt | Dille | Radijs
* * *
Soepje van pompoen
Tijgergarnaal | Medina
* * *
Kabeljauw
Crème van knolselder | Witloof | Wilde tijm
Of
Kalkoenrolade
Savooi | Paddenstoel Truffeljus | Pommes Anna
* * *
Assortiment Kaas
(Suppl. €4)
Of
Chocolade | Karamel | Bosbes
67 € p.p.
Voorschot 50 € p.p.
A la carte ook mogelijk op 25/12
Aanvang vanaf 19 uur
Hapjes
***
Koningsgamba
Butternut | Marokkaanse curry
***
Zwaardvis
Gekonfijte Aardappel | Soufflé Bacalhau
***
Fazantfilet
Creme van Knolselder | Witloof | Fine champagne
***
Assortiment Kaas
(Suppl. €4)
Of
Champagne
Witte chocolade – Braambes
85 € p.p.
Voorschot 50 € p.p.
Aangepaste wijnen voor de liefhebbers!
Bestellen kan online via onze website of via mail info@guzto.be met vermelding bestelling feestdagen, of ter plaatse in GUZTO.
Afhalen kan op
Gelieve bij uw bestelling het gewenste uur en datum van afhaling te vermelden.
Carpaccio van Hertenfilet
Mimolette | Truffelmayo
Bietjes | Macadamia
***
Soepje van Pompoen
Gerookte forel | Bieslook
***
Kalkoenrolade
Knolselder | Paddenstoelen | Truffeljus
***
Assortiment Kaas
(Suppl. €4)
Of
Chocolade | Karamel | Bosbes
50 € p.p.
Kreeft
Belle Vue – of – Gegrild met knoflookboter
1⁄2 38 € | 1/1 67 €
***
Reuze Gamba ‘à la plancha’
Kerstomaat | Lente-ui | Knoflook | Piripiri
Voorgerecht 2 stuks 16 €
Hoofdgerecht 4 stuks 31,50 €
***
Extra Pasta Aglio
4 €
Ale warme voorgerechten en hoodgerechten dient u op te warmen in een voorverwarmde oven gedurende 15 min 2 tot 4 personen / 25 min 6 tot 8 personen. Afgedekt in oven plaatsen!
Oven voorverwarmen +/- 10 min op 180 graden
Abruzzo | Italie
Valencia | Spanje
Toscane | Italie
Puglia | Italie
Een zeer origineel en smaakvol cadeau! GUZTO Gin “King” of “Queen”
42/fles