A LA CARTE

FINGERFOOD

  • Patatas Bravas
  • Lookbroodjes
  • Rillette van Duroc
  • Iberico Cebo 28 mnd
  • Scampi Fritti
  • Assortiment Kroketjes (feta, iberico, chorizo)
  • Calamari Rabas
  • Bruschettas Tomaat 4st

VG

  • 12.00
  • 10.00
  • 14.00
  • 16.00
  • 12.00
  • 14.00
  • 12.00
  • 13.00

no fish - no meat

  • Tomatensoep - Room

    Tomato Soup – Cream

  • Burrata - Rucola - Tomaat - Basilicum - Olijfolie

    Burrata – Arugula – Tomato – Basil – Olive Oil

  • Kaaskroketten - Salsa Tomaat

    Cheese Croquettes – Salsa Tomato

  • Risotto – Paddenstoelen – Truffelsalsa - Parmezaan

    Risotto – Mushroom – Truffle Salsa – Parmesan

  • Veggie Creatie van de Chef

VG

  • 12.00
  • 20.00
  • 19.00
  • 21.00
  • 20.00

HG

  • -
  • -
  • 24.00
  • 26.00
  • 25.00

OF THE SEA

  • Carpaccio Zalm - Komkommer - Geitenkaas - Avocado

    Carpaccio Salmon – Cucumber – Goat Cheese – Avocado

  • Garnaalkroketten - Tzatziki

    Shrimp Croquettes – Tzatziki

  • Scampi - Guzto - Pasta (Pittige Roomsaus - Look - Zuiderse Groenten)

    Prawns – Cream – Garlic – Vegetables – Pasta

  • Tonijnsteak - Salade van Rucola - Gedroogde Tomaat - Parmezaan

    Tuna Steak – Aragula Salad – Sundried Tomatoes – Parmesan

  • Gamba’s a La Plancha (gepeld) - Patatas Brava

    Large Prawns a al Plancha

  • Zeebaars - Spinazie - Kerstomaat - Kruidenpuree

    Sea bass – Spinach – Cherry tomato – Herb puree

VG

  • 20.00
  • 23.00
  • 21.00
  • 24.00
  • 24.00
  • 22.00

HG

  • 26.00
  • 30.00
  • 27.00
  • 33.00
  • 33.00
  • 31.00

OF THE LAND

  • Rundscarpaccio - Rucola - Parmezaan - Balsamico

    Beef Carpaccio – Arugula – Parmesan – Balsamic

  • Vitello Tonnato (Zacht Gegaard Kalfsvlees - Tonijnsaus - Kappers)

    Veal – Tuna Sauce

  • Tagliata Di Manzo (Rundsvlees - Parmezaan - Zongedroogde Tomaten)

    Beef Steak – Parmesan – Sundried Tomato

  • Hoevekipfilet - Paddenstoelen - Pancetta - Aioli

    Farm Chicken Fillet – Mushrooms – Pancetta

  • Tapa Rubia Gallega ( 3 bereidingen van Rundsvlees)

    3 Preparations of Spanish Rubia Gallega Beef

  • Ossobuco - Pasta

    Ossobuco – Pasta

  • Rundersteak - 1 Side Dish* en saus naar keuze, frietjes of kroketjes

    Beef Steak – 1 Side Dish and Sauce

  • Zesrib Rubia Gallega (330gr) - 1 Side Dish* en saus naar keuze - frietjes

    Entrecote Rubia Gallega (330gr) 1 Side Dish* and sauce – fries

  • Saus Naar Keuze: Baskische Béarnaise - Peperroom - Champignonsaus

    Béarnaise – Pepper Cream – Mushroom Sauce

VG

  • 19.00
  • 20.00
  • 21.00
  • 20.00
  • -
  • -
  • 22.00
  • -

HG

  • 25.00
  • 26.00
  • 30.00
  • 27.00
  • 34.00
  • 33.00
  • 30.00
  • 39.00

SIDE DISHES

  • * Sla Mix - Tomaten Salade - Witloofsla

    Mixed Salad – Tomato Salad – Chicory Lettuce

  • Supplement : Frietjes - Kroketten - Rozemarijnaardappel - Puree
    4.00
  • Supplement : Mayonaise - Ketchup
    1.50

SALADE

  • Caesar - Kip - Parmezaan

    Caesar – Chicken – Parmesan

  • Geitenkaas - Pancetta - Honing

    Goat cheese – Pancetta – Honey

  • Tonijn (kort gebakken) - Kerstomaat - Komkommer - Pijnboompitten

    Tuna – Cherry Tomato – Cucumber – Pine Nuts

VG

  • 19.00
  • 19.00
  • 24.00

HG

  • 25.00
  • 25.00
  • 31.00

PASTA VG/HG

  • Tortelloni Kreeft - Tomaat - Courgette

    Tortellini Lobster – Zucchini – Tomato

  • Spaghetti - Carbonara

    Spaghetti – Italian Bacon – Garlic

  • Ravioli Champignons - Truffelsaus - Parmezaan

    Ravioli Mushrooms – Truffle Sauce – Parmesan

  • Pasta - Champignons - Gerookte Kip - Truffelsalsa - Parmezaan

    Pasta – Mushrooms – Chicken – Truffle – Parmesan

  • Cannelloni Spinazie – Ricotta – Tomaat Basilicumsaus

    Cannelloni – Spinach – Tomato-Basil Sauce

VG

  • 23.00
  • 19.00
  • 20.00
  • 20.00
  • 18.00

HG

  • 28.00
  • 24.00
  • 26.00
  • 26.00
  • 24.00

SWEETS

  • Panna Cotta - Amarena Kers - Amandel

    Panna Cotta – Amarena Cherries – Almond

    12.00
  • Chocolade Moelleux - Vanille Roomijs
    13.00
  • Sabayon - Vanille Roomijs

    Zabaglione – Vanilla Ice cream

    13.00
  • Scroppino - Limoncello - Cantuccini

    Scroppino – Limoncello – Cantuccini

    13.00
  • Citroentaart - Sorbet Framboos

    Lemon Pie – Sorbet Raspberry

    13.00
  • Dame Blanche

    Vanilla Ice Cream – Hot Chocolate Sauce

    8.50/12.00
  • Assortiment Van Sorbet

    Assorted Flavors of Sorbet

    8.00/11.50
  • Coupe Colonel
    13.00
  • Crème Brûlée met Vanille
    13.00
  • Selectie van Kazen met Garnituur

    Selection of Cheese

    13.00

DEGUSTATIE 3x3cl

  • Trio van Single Malt Whisky
    23.00
  • Trio van Rum
    22.00
  • Trio van Porto
    18.00
  • Trio van Grappa
    18.00

TAKE-AWAY

GUZTO blijft de TAKE-AWAY SERVICE aanbieden.

Je kan jouw bestelling nu makkelijk ONLINE doorgeven,
Vervolgens kan je de gerechten komen afhalen.

En dit tijdelijk met 20% KORTING! op de restaurantkaart.

Gewoon doen 😉