A LA CARTE

FINGERFOOD

  • Patatas Bravas
  • Lookbroodjes
  • Hummus met Grissini
  • Italiaanse Prosciutto
  • Torpedo Garnalen
  • Calamari Rabas
  • Bruschettas Tomaat 4st
  • Mini Kaaskroketjes
  • Mini Garnaalkroketjes

VG

  • 12.00
  • 10.00
  • 11.00
  • 12.00
  • 12.00
  • 12.00
  • 13.00
  • 11.00
  • 14.00

no fish - no meat

  • Tomatensoep - Room

    Tomato Soup – Cream

  • Burrata - Rucola - Tomaat - Basilicum - Olijfolie

    Burrata – Arugula – Tomato – Basil – Olive Oil

  • Kaaskroketten - Salsa Tomaat

    Cheese Croquettes – Salsa Tomato

  • Risotto – Groene Asperges - Saffraan

    Risotto – Green Asparagus – Saffron

  • Veggie Creatie van de Chef

VG

  • 12.00
  • 20.00
  • 19.00
  • 21.00
  • 20.00

HG

  • -
  • -
  • 24.00
  • 26.00
  • 25.00

OF THE SEA

  • Carpaccio Zalm - Komkommer - Geitenkaas - Avocado

    Carpaccio Salmon – Cucumber – Goat Cheese – Avocado

  • Garnaalkroketten - Tzatziki

    Shrimp Croquettes – Tzatziki

  • Scampi - Guzto - Pasta (Pittige Roomsaus - Look - Zuiderse Groenten)

    Prawns – Cream – Garlic – Vegetables – Pasta

  • Gegrilde Tonijnsteak - Ratatouille - Parmezaan - Rucola

    Grilled Tuna Steak – Ratatouille – Parmesan – Arugula

  • Gamba’s a La Plancha (gepeld) - Patatas Brava

    Large Prawns a al Plancha

  • Kabeljauw - Groene Boontjes - Champignons - Truffeljus - Puree

    Cod – Green Beans – Mushrooms – Truffle Jus – Puree

VG

  • 21.00
  • 23.00
  • 22.00
  • 24.00
  • 24.00
  • 23.00

HG

  • 27.00
  • 30.00
  • 28.00
  • 33.00
  • 33.00
  • 32.00

OF THE LAND

  • Rundscarpaccio - Rucola - Parmezaan - Balsamico

    Beef Carpaccio – Arugula – Parmesan – Balsamic

  • Vitello Tonnato (Zacht Gegaard Kalfsvlees - Tonijnsaus - Kappers)

    Veal – Tuna Sauce

  • Tagliata Di Manzo (Rundsvlees - Parmezaan - Zongedroogde Tomaten)

    Beef Steak – Parmesan – Sundried Tomato

  • Hoevekipfilet - Paddenstoelen - Pancetta - Aioli

    Farm Chicken Fillet – Mushrooms – Pancetta

  • Rundersteak - Sla Mixed - Saus naar keuze - Frietjes

    Beef Steak – 1 Side Dish and Sauce

  • Tapa Duroc (3 bereidingen van Varkensvlees)

    3 Preparations of Porc

  • Ossobuco - Pasta

    Ossobuco – Pasta

  • Zesrib Rubia Gallega (330gr) - Witloofsla en Saus naar keuze - Frietjes

    Entrecote Rubia Gallega (330gr) – Chicory lettuce – Sauce – Fries

  • Saus Naar Keuze: Baskische Béarnaise - Peper Room - Champignonsaus

    Béarnaise – Pepper Cream – Mushroom Sauce

VG

  • 19.00
  • 21.00
  • 22.00
  • 21.00
  • 22.00
  • -
  • -
  • -

HG

  • 25.00
  • 27.00
  • 30.00
  • 28.00
  • 30.00
  • 34.00
  • 33.00
  • 39.00

Supplement

  • Frietjes - Kroketten - Rozemarijnaardappel - Puree
    4.00
  • Mayonaise - Ketchup
    1.50

SALADE

  • Caesar - Kip - Parmezaan

    Caesar – Chicken – Parmesan

  • Geitenkaas - Pancetta - Honing

    Goat cheese – Pancetta – Honey

  • Tijgergarnalen - Pijnboompitten - Basilicumdressing

    Tiger Prawns – Pine Nuts – Basil Dressing

VG

  • 19.00
  • 19.00
  • 24.00

HG

  • 25.00
  • 25.00
  • 31.00

PASTA VG/HG

  • Tortelloni Kreeft - Tomaat - Courgette

    Tortellini Lobster – Zucchini – Tomato

  • Spaghetti - Carbonara

    Spaghetti – Italian Bacon – Garlic

  • Ravioli Champignons - Truffelsaus - Parmezaan

    Ravioli Mushrooms – Truffle Sauce – Parmesan

  • Pasta - Champignons - Gerookte Kip - Truffelsalsa - Parmezaan

    Pasta – Mushrooms – Chicken – Truffle – Parmesan

  • Cannelloni - Spinazie - Zalm - Ricotta

    Cannelloni – Spinach – Salmon – Ricotta

VG

  • 23.00
  • 19.00
  • 21.00
  • 21.00
  • 18.00

HG

  • 28.00
  • 24.00
  • 27.00
  • 27.00
  • 24.00

SWEETS

  • Panna Cotta - Amarena Kers - Amandel

    Panna Cotta – Amarena Cherries – Almond

    12.00
  • Chocolade Moelleux - Vanille Roomijs
    13.00
  • Sabayon - Vanille Roomijs

    Zabaglione – Vanilla Ice cream

    15.00
  • Tiramisu

    Tiramisu

    13.00
  • Tarte Tatin met Roomijs

    Apple Pie – ice-cream

    13.00
  • Dame Blanche

    Vanilla Ice Cream – Hot Chocolate Sauce

    9.00/13.00
  • Assortiment Van Sorbet

    Assorted Flavors of Sorbet

    8.00/12.00
  • Coupe Colonel
    13.00
  • Crème Brûlée met Vanille
    13.00
  • Selectie van Kazen met Garnituur
    13.00

DEGUSTATIE 3x3cl

  • Trio van Single Malt Whisky
    23.00
  • Trio van Rum
    22.00
  • Trio van Porto
    18.00
  • Trio van Grappa
    18.00

In ons restaurant werken we met diverse allergenen. Heb je een voedselallergie of een vraag over de samenstelling van onze producten? Onze medewerkers helpen je graag verder!

TAKE-AWAY

GUZTO blijft de TAKE-AWAY SERVICE aanbieden.

Je kan jouw bestelling nu makkelijk ONLINE doorgeven,
Vervolgens kan je de gerechten komen afhalen.

En dit tijdelijk met 20% KORTING! op de restaurantkaart.

Gewoon doen 😉