Take Away

TRAITEUR  AFHALEN OP 24-25-31 december

Bestellen kan online via onze website of via mail info@guzto.be met vermelding bestelling feestdagen, of ter plaatse in GUZTO.

Afhalen kan op

  • 24/12 vanaf 13u tot 16u
  • 25/12 vanaf 10u tot 12u en van 15u tot 18u
  • 31/12 vanaf 15u tot 18u

 

Gelieve bij uw bestelling het gewenste uur en datum van afhaling te vermelden.

Menu Traiteur

Carpaccio van Hertenfilet
Mimolette | Truffelmayo
Bietjes | Macadamia

***

Soepje van Pompoen
Gerookte forel | Bieslook

***

Kalkoenrolade
Knolselder | Paddenstoelen | Truffeljus

***

Assortiment Kaas
(Suppl. €4)

Of

Chocolade | Karamel | Bosbes

50 €  p.p

Kreeft & Reuze gamba

Kreeft
Belle Vue – of – Gegrild met knoflookboter
1⁄2 38 € | 1/1 67 €

***

Reuze Gamba ‘à la plancha’
Kerstomaat | Lente-ui | Knoflook | Piripiri

Voorgerecht 2 stuks 16 €
Hoofdgerecht 4 stuks 31,50 €

***

Extra Pasta Aglio
4 €

Hapjes & soepen

  • Bouche Garnaal
    3.80/st
  • Mini Garnaalkroketten
    4.00/st
  • Mini Kaaskroketten
    2.50/st
  • Mousse Zalm (glaasje)
    5.00
  • Mousse Eend (glaasje)
    5.00
  • Soezen gevuld met escargots – Groene Kruiden
    3.20/st
  • Witloofsoep
    12.00/l
  • Bisque
    19.50/l
  • Tomatensoep
    12.00/l
  • Tapaschotel 2 personen
    22.50

Voorgerechten

  • Gerookte Zalm | Ajuin | Peterselie
    18.50
  • Carpaccio Hert | Parmezaan | Balsamico
    15.70
  • Carpaccio van Langoustine | Rode Bietjes | Citrus - Youghurt
    16.50
  • Terrine Ganzenlever | Vijgencompote
    17.90
  • Rundscarpaccio | Parmezaan | Balsamico
    14.80
  • Wildpaté | Chutney
    15.00
  • Kaaskroketten
    6.00/st
  • Garnaalkroketten
    8.50/st
  • Wildkroket Hert
    8.00/st
  • Wildkroket Fazant Brabançonne
    8.00/st
  • Ravioli Paddenstoelen | Parmezaan
    14.80
  • Tortelloni Kreeft | Ricotta
    17.90

Ale warme voorgerechten en hoodgerechten dient u op te warmen in een voorverwarmde oven gedurende 15 min 2 tot 4 personen / 25 min 6 tot 8 personen. Afgedekt in oven plaatsen!
Oven voorverwarmen +/- 10 min op 180 graden

Hoofdgerechten

  • Huisgemaakte Kalkoenrollade Paddenstoelen | Truffel
    14.00p.p.
  • Huisgemaakte Kalkoenrollade Paddenstoelen | Spek
    13.00p.p.
  • Huisgemaakte Kalkoenrollade Paddenstoelen | Mediteraans
    13.00p.p.
  • Kabeljauwhaasje
    16.00p.p.
  • Zeebaarsfilet
    16.00p.p.
  • Fazantenfilet
    18.00p.p.
  • Hertenfilet
    20.00p.p.
  • Wildragout (Hert-Everzwijn)
    17.00p.p.

Wijntips

  • VignaMadre Sauvignon Blanc

    Abruzzo | Italie

    15/fles
  • Mariluna Blanco

    Valencia | Spanje

    16/fles
  • Colombini Chianti Superiore

    Toscane | Italie

    21/fles
  • San Marzano 'Il Pumo' Primitivo

    Puglia | Italie

    16/fles

Bijgerechten

  • Aardappelpuree
    3.00p.p.
  • Knoldelder | Aardappelpuree
    3.80p.p.
  • Savooi | Aardappelpuree
    3.80p.p.
  • Aardappelkroketten per stuk
    0.80/st
  • Rösti Aardappel
    2.50/p.p.
  • Savooi | Pancetta
    4.00/p.p.
  • Pasta Aglio
    4.00/p.p.
  • Pompoenpitbrood
    4.90/p.p.
  • Zuurdemsbrood 4,90/st.
    4.90/p.p.
  • Knolselder | Paddenstoelen
    5.00/p.p.
  • Gebakken Witloof
    4.00/p.p.
  • Saus Fine Champagne (past bij Fazant of Hert)
    2.00/p.p.
  • Thymsaus (past bij Kabeljauw of zeebaars)
    2.00/p.p.
  • Truffelsaus (past bij Kabeljauw of zeebaars)
    3.00/p.p.
  • Vlees Truffelsaus (past bij Hert)
    3.00/p.p.

Kids

  • Gehaktballetjes - Tomatensaus
    12.00
  • Kipfilet - Appelmoes
    12.90

Dessert

  • Tiramisu
    7.50
  • Panna Cotta | Bombardino
    8.00
  • Citroentaartje
    8.00
  • Chocolade | Hazelnoot | Bosbes
    9.00
  • Witte chocolade | Champagne | Braambes
    9.00
  • Assortiment Kaas met garnituur
    12.50
  • Camembert uit de oven | Vijgencompote
    12.00

Cadeautip

Een zeer origineel en smaakvol cadeau! GUZTO Gin “King” of “Queen”

42/fles