Traiteurservice
bij Guzto

 
Ontdek hier ons feestelijk aanbod

Traiteurservice tijdens de eindejaarsperiode

 

Bestellingen kunnen worden doorgegeven via info@guzto.be met vermelding kerst – nieuw 2020 of telefonisch op 03/877.10.79 of ter plaatse.
Afhalen kan op 24-25-31/12/2020. 
Gelieve bij bestelling het gewenste uur en datum van afhaling te vermelden.
 
Vanaf een bestelling van
€ 100,00 ontvangt u
1 fles Cava GRATIS !!!
 

Hapjes

Bouche Garnaal   1.80/st

Bladerdeegje Provencale   1.60/st

Mini worstenbroodje   1.50/st

Italiaanse ham / Mozzarella   1.70/st

Mini kaaskroketten   0.99/st

Falafel   0.99/st

 

Soepen

Tomatensoep   7.00/l

Pompoensoep    9.00/l

Bisque  16.50/l

 

Voorgerechten

Gerookte Zalm

12.90

Tartaar Zwaardvis | Koolrabi | Hazelnoot

13.50

Rundscarpaccio | Parmezaan | Balsamico  

12.00

Carpaccio Hert | Geitenkaas | Biet | Peer

14.00

Vitello Tonnato

11.90

Paté Ree | vijg-appelsiencompote |Pistachecrumble

12.40

Kaaskroketten

3.90/st

Garnaalkroketten

4.90/st

Ravioli Paddenstoelen / Parmezaan / Peterselie

9.90

Ravioli Rivierkreeftjes / Pompoen / Walnoot

14.80

Halve Kreeft / Belle Vue

23.70

Halve Kreeft gegrild /Knoflook

23.70

 

Hoofdgerechten

Kalkoen | Savooi |Paddenstoelen | Fine Champagne

14.80

Wildragout | Paddenstolen |Veenbes 

17.90

Stoofpotje Varkenswangen | Pastinaak | Spekjes | Knolselder

12.90

Parelhoenfilet | Pastinaak | Spitskool | Pancetta

20.00

Fazant | Witloof |Fine Champagne

21.50

Hertenkalfmedaillon | Knolselder | Pompoen | Rode wijnsaus

24.00

Kabeljauw | Pompoen | Spinazie | Witte wijnsaus

21.40

Heekfilet | Aardpeer | Artisjok | Culatello

22.60

 

Bij hoofdgerechten zijn aardappel kroketten of groenten puree inbegrepen naar keuze.

Alle warme voor-en hoofdgerechten dient u op te warmen in een voorverwarmde oven gedurende 15 min 2 tot 4 pers. / 25 min 6 tot 8 pers.

Afgedekt in de oven plaatsen!

Oven voor verwarmen +/- 10 min op 180° C.

                 

Dessert

Tiramisu 

6.50

Tarte Tatin 

6.70

Tompouce | Mascarpone | Vanille | Cassis 

6.50

Citroentaartje

6.50

Chocolade | Pecannoot | Amaretto | Appelsien     

7.70

Panna Cotta | Dulce de Leche

7.00

Assortiment kaas

8.50

Schotels

Visschotel: vanaf 4 personen

Gerookte Zalm / Heilbot / Forel / Tomaat Garnaal / Ajuin / Peterselie / Citroen

16.00 p.p.

Visschotel met supplement Kreeft Belle Vue

39.90 p.p.

Menu - 'Traiteur'

Paté Ree | Compote Vijg-appelsien | crumble Pistache

En / OF

Soepje Butternut pompoen | Inktvis | Chorizo

***

Heekfilet | Aardpeer | Artisjok | Puree

OF

Kalkoen | Savooi | Paddenstoelen | Veenbes | Fine Champagne

***

Assortiment Kaas ( supl. 2,90€)

OF

Tompouce | Mascarpone | Vanille | Cassis

3 gang 35.00

4 gang 42.00

 

Kids-menu

Tomatensoep ballekes

***

Gehaktballetjes / WortelPuree

16.00

EINDEJAARSFEESTEN

Graag onze volledige folder voor de Eindejaarsfeesten bekijken of downloaden?

Klik hier