Traiteurservice
bij Guzto

 
Ontdek hier ons feestelijk aanbod

Traiteurservice tijdens de eindejaarsperiode

 

Bestellingen kunnen worden doorgegeven via info@guzto.be met vermelding kerst – nieuw 2019-2020 of telefonisch op 03/877.10.79 of ter plaatse.
Afhalen kan op 24-25-31/12/2019 en 1/1/2020.
Gelieve bij bestelling het gewenste uur en datum van afhaling te vermelden.
 
Vanaf een bestelling van € 80,00 ontvangt u
1 fles Cava GRATIS !!!
 

Hapjes

Bouche Garnaal   1.50/st

Bladerdeegje Provencale   1.30/st

Mini worstenbroodje   1.10/st

Italiaanse ham / Mozzarella   1.30/st

Mini kaaskroketten   0.90/st

 

Soepen

Tomatensoep   5.90/l

Witloofsoep    8.00/l

Bisque  14.00/l

 

Voorgerechten

Gerookte Zalm

11.50

Carpaccio Knolselder / 2 x eend / Mosterddressing

10.00

Rundscarpaccio / Parmezaan / Truffelmayonaisse

12.00

Rosbief Hert / Pompoen / Kweepeer / Pistache / veenbes

12.60

Vitello Tonnato

11.90

Fazantpaté / Waldorfsalade / Veenbes

9.90

Terrine Ganzenlever / Rozijnenbrood / Vijgenconfituur

17.20

Kaaskroketten

3.80/st

Garnaalkroketten

4.70/st

Ravioli Paddenstoelen / Parmezaan / Peterselie

8.90

Ravioli Rivierkreeftjes / Pompoen / Walnoot

12.80

Halve Kreeft / Belle Vue

22.70

Halve Kreeft gegrild /Knoflook

22.70

 

Hoofdgerechten

Ragout van Groenten ( Paddenstoel / Knolselder / Pastinaak / Pompoen

12.00

Kalkoen / Pastinaak /Paddenstoelen

14.80

Wildragout / Seizoen groenten / Veenbes

15.90

Stoofpotje Varkenswangen / Pastinaak / Spekjes / Champignons

10.90

Fazant / Witloof / Fine Champagne

19.90

Hertenkalfmedaillon / Pastinaak / Savooi / Veenbes / Macadmianoot

23.00

Kabeljauw / Pompoen / Boontjes / Truffelsaus

19.80

Lotte / Aardpeer / Artisjok / Jus Grijze Garnaal

21.60

 

Bij hoofdgerechten zijn aardappel kroketten of groenten puree inbegrepen naar keuze.

Alle warme voor-en hoofdgerechten dient u op te warmen in een voorverwarmde oven gedurende 15 min 2 tot 4 pers. / 25 min 6 tot 8 pers.

Afgedekt in de oven plaatsen!

Oven voor verwarmen +/- 10 min op 180° C.

                 

Dessert

Tiramisu 

5.00

Tarte Tatin 

5.00

Bretoens Zanddeeg / Mousse Praliné

6.00

Citroentaartje

6.00

Chocolade Kerstbal (Gevuld met chocomousse / hazelnoot / crème brulée)

6.50

Chocoladebiscuit / Peer / Karamel

6.80

Assortiment kaas

7.50

Schotels

Visschotel: vanaf 4 personen

Gerookte Zalm / Heilbot / Forel / Tomaat Garnaal / Ajuin / Peterselie / Citroen

14.00 p.p.

Charcuterieschotel: vanaf 4 personen

Vitello Tonnato / Coppa Di Parma / Rilette / Gerookte Kip / Italiaanse Salami / Paté Fazant

13.00 p.p.

Menu - 'Traiteur'

Paté Fazant “Style Waldorf” / Veenbes  

En / OF

Velouté Witloof / Grijze Garnaal

***

Kabeljauw / Pompoen / Boontjes / Truffelsaus

OF

Kalkoen / Pastinaak / Paddenstoelen

***

 Assortiment Kaas ( supl. 2,90€)

OF

Chocolade Kerstbal (Gevuld met chocomousse / hazelnoot / crème brulée)

3 gang 35.00

4 gang 42.00

 

Kids-menu

Tomatensoep ballekes

***

Gehaktballetjes / WortelPuree

15.00