Traiteurservice
bij Guzto

 
Ontdek hier ons feestelijk aanbod

Traiteurservice tijdens de eindejaarsperiode

 

Bestellingen kunnen worden doorgegeven
 
  • online door hier te klikken
  • via mail naar info@guzto.be met vermelding
    "kerst – nieuw 2021"
  • telefonisch op 03/877.10.79
  • ter plaatse bij GUZTO
     
Afhalen kan op 24-25-31/12/2021. 
Gelieve bij bestelling het gewenste uur en datum van afhaling te vermelden.
 

Hapjes

Bouche Garnaal   1.80/st

Pizza Bladerdeegje Provencale   1.60/st

Mini worstenbroodje   1.50/st

Italiaanse ham / Mozzarella   1.70/st

Mini kaaskroketten   0.99/st

Tapaschotel 2 personen

(ham-pecorino-sardinne-tapenade-grissini-pepawdew-olijven)  18.00

 

Soepen

Tomatensoep   8.50/l

Pompoensoep    9.50/l

Bisque  17.50/l

Bouillon van Paddenstoelen | Tortellini Prosciutto

14.00/l

 

Voorgerechten

Gerookte Zalm 

15.90

Bresaola | Fregola Sarda | Tijgergarnaal | Pizzaioli

14.20

Rundscarpaccio | Parmezaan | Balsamico

13.00

Carpaccio Eend | Hazelnoot |
gekonfijte abrikoos | Truffel Pecorino

14.90

Paté fazant | vijg-appelsiencompote |Pistachecrumble 

12.90

Kaaskroketten  4.50/st

Garnaalkroketten 6.00/st

Ravioli Paddenstoelen | Parmezaan Peterselie      9.90

Ravioli Rivierkreeftjes | Pompoen

15.60

Halve Kreeft | Belle Vue

29.70

Halve Kreeft gegrild | Knoflook

29.70

 

Hoofdgerechten

Geroosterde Knolgroenten | Noten | Balsamico

13.50

Kalkoen | Savooi |Paddenstoelen |
Fine Champagne

14.80

Wildragout | Paddenstolen |Veenbes

18.50

Parelhoen | Savooi | Pastinaak | Pancetta

20.00

Fazant | Witloof |Fine Champagne

23.50

Hertenkalfmedaillon| geroosterde knolgroentjes | Poivradesaus

26.00

Lotte |  Ravioli Radicchio | Scamorza | Waterkers

22.70

Kabeljauw | paddenstoelen | Knolselder | Tijm

21.40

Bij hoofdgerechten zijn aardappel kroketten of groenten puree inbegrepen naar keuze.

Alle warme voor-en hoofdgerechten dient u op te warmen in een voorverwarmde oven gedurende 15 min 2 tot 4 pers. / 25 min 6 tot 8 pers.

Afgedekt in de oven plaatsen!

Oven voor verwarmen +/- 10 min op 180° C.

                 

Dessert

Tiramisu

6.90

Citroentaartje

6.90

White Christmas dessert

7.90

White Sensation

9.00

Chocolade Karamel structuren

9.00

Hazelnoot Mandarijn structuren

9.00                

Assortiment kaas

9.50

Schotels

Visschotel: vanaf 4 personen

Gerookte Zalm / Heilbot / Forel / Tomaat Garnaal / Ajuin / Peterselie / Citroen

18.70 p.p.

Visschotel met supplement Kreeft Belle Vue

47.50 p.p.

Kaasschotel vanaf 4 personen
met garnituur en brood

18.00 p.p.

Charcuterie Schotel (Italiaanse ham – Salami – Vitello Tonnato – Chorizo – pastrami)

16.50 p.p.

Menu - 'Traiteur'

Paté Eend | Hazelnoot | gekonfijte Abrikoos

***

Soepje Butternut pompoen | Rivierkreeftjes

***

Parelhoen | Pastinaak | Paddenstoelen  | Pancetta | Fine Champagne

***

Assortiment Kaas ( suppl. 2,90€)

OF

White Sensation ( Champagne-witte chocolade – Meringue – Rode vruchten)

45.00

 

Kids-menu

Tomatensoep ballekes

***

Gehaktballetjes / WortelPuree

17.50